|
Muğla Datça Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Forumu
( YOLUMUZ İLİM , İRFAN VE İNSANLIK SEVGİSİ ÜZERİNE KURULMUŞTUR ! )
|
Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
toprak_
|
Tarih: Cum Mar 07, 2008 11:00 am Mesaj konusu: HAYAL KIRIKLIĞIM… |
|
|
HAYAL KIRIKLIĞIM…
Bir ıslık gibisin benim için… Ne kadar sessiz çalarsam o kadar benim olacaksın gibi geliyor bazen…
Bazen de içimde düğümlenen bir sancısın; atamassam benle ölecekmişsin gibi…
Aldığım en derin nefesimsin; bırakmaktan korkup senle sonuna kadar yaşamaktan çekinmediğim…
…Ve
Öyle bir nefes ki her alındığında daha da derinlere inen…
Sessiz yaşamak istedim seni, kimse duymadan; öyle güzel bir masaldın ki benim için…
Sonunu bile bile her defasında hiç hatırlamıyormuş gibi dinlerdim…
Sözlerini bilmediğim bir şarkıydın; biri mırıldansa hatırlayacaktım… Ama herkes seni çoktan unutmuştu sanki…En önemlisi benim hiç hatırlamamam gereken bir hatıra olarak kalmaya çalışıyordun…
Oynamayı bir kez daha göze alamadığım en tatsız filmdin…Her sahnesi insanı daha da kahreden kırıcı kelimelerle doluydu… Gözyaşları ise her gün biraz daha artan adımlarla ilerliyor ve gülmeyle olan kavgasında galip geliyordu…
Sen benim en temiz sayfalarını içine yapıştırdığım defterdin…Ta ki sayfaları kendi çocukça oyunlarınla ve ihanetlerinle kirletene kadar…Defterin başı güzel sonu kötü bu sefer…Hayat masallardaki gibi hep iyi sonlarla bitmiyormuş…
Bu defter de kapandı, sayfaları bir daha açılmaması için birbirine yapıştırıldı değişik olan ne biliyor musun?
Her film gibi; bu filmde de gurura yine yer vardı…!!
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|